Sanitare Arges

ISCIR centrale termice IULIAN GRUP INSTAL are ca obiect de activitate comertul si executia instalatiilor termice, sanitare, a sistemelor de climatizare si ventilatie, furnizand echipamente profesionale care contribuie la reducerea consumurilor energetice si au un impact ecologic asupra mediului inconjurator. De asemenea, efectuam activitati de proiectare pentru instalatii termice si sanitare, oferim service pentru intreaga gama de produse comercializate, fiind autorizati ISCIR pentru montajul, punerea in functiune, verificare tehnica periodica si service pentru echipamente de incalzire.

De-a lungul celor 19 ani de functionare, am reusit sa oferim clientilor si partenerilor nostri unele dintre cele mai bune produse de pe piata, completate de cele mai eficiente servicii existente in  judetul Arges (Pitesti, Mioveni, Topoloveni etc).

Punem accent pe stabilitate, siguranta si profesionalism, oferind produse performante si servicii competente de consultanta, proiectare, asistenta tehnica, punere in functiune, montaj si service. 

Prin serviciile oferite vrem sa obtinem respectul pe care il acordam si clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu doar experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre, dar si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va astfel servicii personalizate de calitate.

Oferim produse care corespund calitativ normelor si standardelor europene in vigoare ISO 4427, EN 12201.

Reusim sa fim in permanenta conectati la cele mai noi solutii care apar in domeniul in care activam, prin colaborarea si schimbul de experienta cu principalii nostri furnizori de materiale, dar si prin studierea atenta a fenomenelor aparute in procesul de executie, aplicand solutii inteligente pentru o mai buna fiabilitate.

Imbinand experienta cu interesul sustinut pentru inovatie, vrem sa va oferim pe langa servicii  de calitate, un plus de atitudine care sa dea valoare atat lucrarilor dumneavoastra, cat si imaginii noastre. 

Firma noastra activeaza in domeniul instalatiilor din anul 2010, a evoluat permanent intr-un ritm constant, creandu-si propriul portofoliu de clienti si lucrari executate in cei 19 ani de experienta.

IULIAN GRUP INSTAL urmareste satisfacerea cerintelor clientilor prin furnizarea de produse accesibile si de inalta calitate.

                                                                                         

 

Cu pasi mici realizam planuri mari.