Siguranta si confort termic – Cum alegi centrala termica ideala?

Centrala termica electrica reprezinta o solutie pentru asigurarea caldurii si a apei calde pentru locuinta. Centrala functioneaza pe baza de curent electric, fara a necesita racordarea la un sistem de furnizare a gazului metan. Putem opta pentru un boiler suplimentar pentru a completa nevoile de apa calda.

Avantaje si beneficii:

  • daca utilizăm surse de energie neonvenționale, precum energia solara, putem obtine un randament ridicat si eficienta energetica. Beneficiem de costuri reduse pentru exploatarea centralei.
  • este mult mai ecologica, avem posibilitatea de a utiliza energie provenita din surse verzi.
  • centrala electrica se monteaza usor si nu necesita autorizatii si verificari suplimentare.
  • nu necesita aerisire speciala sau detectoare de gaz pentru a beneficia de siguranta in utilizare.

Sunt mai multi factori care definesc o centrala termica electrica de calitate, pornind de la capacitatea centralei, design sau panoul de comanda.

Energia electrica este un combustibil scump, dar poate fi in unele cazuri o solutie cand nu exista gaz natural. Inainte de achizitionarea unei centrale electrice se va verifica daca instalatia electrica a imobilului este corect dimensionata.centrale termice electrice

centrale termice

Daca va aflati in cautarea unui pret avantajos pentru centrala termica electrica, IULIAN GRUP INSTAL va ofera garantia pretului convenabil si a calitatii. Produsul are un pret accesibil pentru ceea ce inseamna materiale de calitate si tehnologii eficiente, imbracate intr-o carcasa cu design modern.

Iti doresti o eficienta sporita?

Va oferim o gama variata de centrale termice electrice, realizate special pentru a garanta eficienta si confort termic sporit.

Achizitia unei astfel de centrale va ofera o serie de avantaje, cum ar fi exploatarea foarte simpla si conectarea cu usurinta la retea.

Alegerea unei centrale termice electrice trebuie sa tina cont de mai multe aspecte:

  1. Puterea este extrem de importanta, deoarece stabileste eficienta asupra spatiului ce urmeaza sa fie incalzit.
  2. Modul in care a fost realizata – materialele si tehnologiile folosite la realizarea centralei.
  3. Pretul este un aspect esential, de aceea va garantam un pret corect pentru orice produs achizitionat din magazinul nostru.

 

Alege consultanta oferita de specialistii nostri in domeniu.

Va oferim SOLUTIILE COMPLETE de care aveti nevoie pentru casa dumneavoastra.