Consum de combustibil cu pana la 50% mai scazut.

Descopera gama de centrale termice in condensatie si alege modelul potrivit pentru casa ta.

centrale termice in condensatie

Iti doresti o centrala termica eficienta, cu un consum cat mai scazut?

Pentru a indeplini acest standard de calitate, recomandam o centrala termica in condensatie, aportul la scaderea costurilor lunare fiind unul evident. Datorita principiului condensatiei, centrala termica va avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica.

O singura tehnologie de condensare si accesoriile de termoreglare sporesc eficienta si performantele.

IULIAN GRUP INSTAL va ofera centrale termice in condensatie care beneficiaza de costuri accesibile, calitate inalta si putere termica in functie de necesarul termic al locuintei dumneavoastra. Tehnologia condensatiei ajuta la scaderea costurilor privind combustibilul de ardere, dar si scaderea nivelului de noxe emise.

centrale termice in condensatie

CONFORT COMPLET: BUCURA-TE DE CONTROL COMPLET IN FIECARE MOMENT CU FUNCTIILE DE TERMOREGLARE

centrala termica in condensatie

Daca doriti o centrala termica in condensatie, la noi gasiti varianta echipata cu sistem de limitare a temperaturii de ardere fara ca procesul de incalzire sa fie afectat, cu un sistem de colectare a caldurii din gazele de evacuare care sa dea un randament cat mai eficient. In acest fel, amortizarea costului cu centrala se realizeaza mai repede, astfel puteti sa obtineti confortul termic dorit.

Centrala termica in condensare se pliaza ideal oricarei instalatii de incalzire, atat in cazul sistemelor clasice, pe baza de calorifere, cat si in cazul incalzirii prin pardoseala.

Centralele pe gaz in condensatie ofera randament in utilizare, avand un raport calitate-pret foarte bun. Este cea mai avansata tehnologie in producerea de echipamente de incalzire de randament inalt care, pe langa consumul redus de combustibil asigura si o buna protectie a mediului prin emisiile reduse de noxe.

Legatura centralei termice pe gaz la cos (kit de evacuare) se face cu tuburi din materiale rezistente la coroziune deoarece condensul este acid. Se utilizeaza conducte din inox sau din material plastic.

centrale in condensatie    best offer

 

PRODUCATORI RECOMANDATI

Ariston Vaillant Viessmann Ferroli Immergas Buderus

Citeste mai mult

 

VREI UN CONFORT TERMIC OPTIM? LA NOI GASESTI SOLUTIA COMPLETA!

DESCOPERA OFERTA ACUM!