IULIAN GRUP INSTAL va ofera centrale termice in condensatie care beneficiaza de costuri accesibile, calitate inalta si putere termica in functie de necesarul termic al locuintei dumneavoastra. Tehnologia condensatiei ajuta la scaderea costurilor privind combustibilul de ardere, dar si scaderea nivelului de noxe emise.

 

Centrale termice in condensatie pe gaz

 

Daca doriti o centrala termica in condensatie, la noi gasiti varianta echipata cu sistem de limitare a temperaturii de ardere fara ca procesul de incalzire sa fie afectat, cu un sistem de colectare a caldurii din gazele de evacuare care sa dea un randament cat mai eficient.

Centralele pe gaz condensatie ofera randament in utilizare, avand un raport calitate-pret foarte bun. Este cea mai avansata tehnologie in producerea de echipamente de incalzire de randament inalt care, pe langa consumul redus de combustibil asigura si o buna protectie a mediului prin emisiile reduse de noxe.

Legatura centralei termice pe gaz la cos (kit de evacuare) se face cu tuburi din materiale rezistente la coroziune deoarece condensul este acid. Se utilizeaza conducte din inox sau din material plastic.

 

PRODUCÄ‚TORI RECOMANDAČšI

Ariston Vaillant Viessmann Ferroli Immergas Buderus