despre noi -centrale termice si instalatii sanitare

despre noi -centrale termice si instalatii sanitare despre noi -centrale termice si instalatii sanitare despre noi -centrale termice si instalatii sanitare
ISCIR centrale termice

CINE SUNTEM?

 

IULIAN GRUP INSTAL are ca obiect de activitate comertul si executia instalatiilor termice, sanitare, a sistemelor de climatizare si ventilatie. Furnizam echipamente profesionale care contribuie la reducerea consumurilor energetice si au un impact ecologic asupra mediului inconjurator.

Efectuam activitati de proiectare pentru instalatii termice si sanitare si asiguram service pentru intreaga gama de produse comercializate. Suntem autorizati ISCIR pentru montajul, punerea in functiune, verificare tehnica periodica si service pentru echipamente de incalzire.

Firma dispune de personal de specialitate, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

misiunea noastra

MISIUNEA NOASTRA este aceea de a construi incredere si eficienta pentru clientii nostri, prin performanta si seriozitatea cu care abordam fiecare solicitare, imbinand profesionalismul cu calitatea. Vrem sa intelegem nevoile clientilor la un alt nivel – mai presus de obiceiul de consum sau cumparare. 

Suntem motivati sa lucram pentru a imbunatati oferta firmei noastre – competentele, calitatea serviciilor, sa oferim cele mai noi si competitive solutii, ca raspuns la nevoile clientilor in permanenta schimbare.

Ne-am propus si reusim sa fim printre cei mai buni datorita valorilor pe care le promovam si increderii clientilor nostri.

 

                CE OFERIM?   

                                                                                                                                   

De-a lungul anilor de functionare, am reusit sa oferim clientilor si partenerilor nostri unele dintre cele mai bune produse de pe piata, completate de cele mai eficiente servicii existente in  judetul Arges (Pitesti, Mioveni, Topoloveni, etc). 

Punem accent pe stabilitate, siguranta si profesionalism. Oferim produse performante si servicii competente de consultanta, proiectare, punere in functiune, montaj si service. 

Prin serviciile oferite vrem sa obtinem respectul pe care il acordam si clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu doar experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre, dar si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, cu servicii personalizate de calitate.

Oferim produse care corespund calitativ normelor si standardelor europene in vigoare ISO 4427, EN 12201.certificare ISO sanitare arges

Reusim sa fim in permanenta conectati la cele mai noi solutii care apar in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Prin colaborarea si schimbul de experienta cu principalii nostri furnizori de materiale, dar si prin studierea atenta a fenomenelor aparute in procesul de executie, aplicam solutii inteligente pentru o mai buna fiabilitate.

Imbinand experienta cu interesul sustinut pentru inovatie, vrem sa va oferim pe langa servicii  de calitate, un plus de atitudine care sa dea valoare atat lucrarilor dumneavoastra, cat si imaginii noastre. 

Firma noastra activeaza in domeniul instalatiilor din anul 2010, a evoluat permanent intr-un ritm constant, creandu-si propriul portofoliu de clienti si lucrari executate.

IULIAN GRUP INSTAL urmareste satisfacerea cerintelor clientilor prin furnizarea de produse accesibile si de inalta calitate.

Sanitare Arges CONSTRUIESTI, RENOVEZI?

  DACA TU AI IDEILE NOI AVEM SOLUTIILE

solicita oferta

CENTRALE TERMICE, PANOURI SOLARE, INSTALATII TERMICE, INSTALATII SI OBIECTE SANITARE, CLIMATIZARE, TEVI SI ARMATURI, FITINGURI, ROBINETI, RACORDURI, INSTALATII CANALIZARE, GRESIE SI FAIANTA, POMPE SI HIDROFOARE

 

despre noi -centrale termice si instalatii sanitare    tevi multistrat despre noi -centrale termice si instalatii sanitare  fitinguri alama tevi si fitinguri KGM tevi si fitinguri PVC 

 

despre noi

accesorii radiator

tevi si fitinguri PE tevi si fitinguri

tevi pprc

hidrofoare

tevi cupru

 

 

 

 

                                             

                                                Va asteptam in magazinul nostru din Mioveni!                                                            

despre noi -centrale termice si instalatii sanitare

Cu pasi mici realizam planuri mari.