comercializare sanitare arges Comercializare sanitare comercializare sanitare

 

 

IULIAN GRUP INSTAL colaboreaza cu firme recunoscute din domeniul climatizariiventilatieiincalzirii si sanitare ca: Bosch, Vaillant, Ariston, Ferroli, Immergas, Viessmann si comercializeaza o gama larga de produse finite, piese de schimb si materiale pentru instalatii in tot judetul Arges (Mioveni, Topoloveni, Pitesti, etc).

Dispunem de o gama variata de produse pentru incalzire – centrale termice murale, centrale termice in condensatie, sisteme de incalzire solara, climatizare – aparate de aer condiționat, ventilatoare, dezumidificatoare, echipamente sanitare si multe altele. Alaturi de accesoriile oferite, comercializam sisteme complete de climatizare, incalzire si ventilatie.

Furnizarea se realizeaza din stoc sau la comanda, avand posibilitatea de a comanda telefonic. Consultantul nostru va raspunde in cel mai scurt timp pentru a discuta detaliile in ceea ce priveste achizitionarea, transportul, montarea etc.

Produsele comercializate de IULIAN GRUP INSTAL sunt insotite de garantie, oferita pentru toate produsele achizitionate din cadrul firmei noastre, de la instalații sanitare, termice, de incalzire, de racire, obiecte sanitare si echipamente necesare montarii si intretinerii lor.

Testam in permanenta noi echipamente pentru a gasi solutii care sa se potriveasca cat mai bine necesitatilor din ce in ce mai diverse ale clientilor nostri.

Am invatat de la fiecare partener si client ca orice comanda, indiferent de valoare trebuie onorata in termenii stabiliti. 

Am invatat de la fiecare dintre brandurile de top pe care le distribuim, ca fiecare produs livrat nu trebuie doar sa indeplineasca asteptarile, dar sa le si depaseasca de fiecare data.

 

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRA!

Comercializare centrale termice/instalatii sanitare/climatizare/sisteme solare complete la preturi accesibile!

contact

comercializare sanitare arges

Solutii complete pentru casa ta!