Una dintre etapele cele mai importante in realizarea unei instalatii o reprezinta etapa de consultanta tehnica. Se stabilesc caracteristicile tehnice ale instalatiei si optimizate costurile investitiei, prin echipamente cu cel mai bun raport calitate-pret. Consultanta se bazeaza pe experienta si cunostintele personalului calificat.

  • Consultantul se ocupa de produsele si serviciile pe care firma noastra le ofera si va indruma spre o decizie in urma careia produsul achizitionat sa corespunda cerintelor dumneavoastra.
  • Stabileste detaliile tehnice de executie, proiectul de ansamblu sa fie performant si sa indeplineasca in totalitate cerintele.
  • In functie de cerintele clientului, destinatia spatiului si tipul instalatiei, se aleg solutiile tehnice optime pentru fiecare obiectiv in parte.
  • Cu experienta acumulata si timpul scurt de raspuns, veti face o alegere buna apeland la serviciile noastre de consultanta.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse si brand-uri recunoscute ca Vaillant, Viessemann, Fujitsu, Toshiba, Samsung, LG, Ariston, Immergas, Ferroli, Bosch, etc.

IULIAN GRUP INSTAL va ofera si servicii de proiectarecomercializareintretinere si service in judetul Arges (Mioveni, Pitesti, Costesti, Campulung, etc).

Consultanta in domeniul instalatiilor sanitare si termice este alegerea solutiilor optime, tehnice si economice in functie de cerintele si necesitatile clientului, tipul instalatiei si amplasarea acesteia. 

Rezultatul va fi o solutie performanta, fiabila si sigura in exploatare, care sa satisfaca in totalitate dorintele si nevoile beneficiarului.

sanitare argesIULIAN GRUP INSTAL ofera asistenta tehnica si consultanta pentru realizarea unor instalatii noi si reabilitarea sau renovarea instalatiilor existente, reducerea consumului de energie si scaderea costurilor de exploatare.

Suntem motivati ca rezultatele muncii noastre sa fie calitative si afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate.

Fiecare proiect este analizat cu strictete, cu cele mai potrivite solutii in functie de cerintele specifice fiecarei lucrari. Rezultatul este o solutie unica, personalizata pentru fiecare client.

 

Beneficiaza de consultanta gratuita in alegerea centralei termice potrivite pentru casa ta

CONTACTEAZA-NE ACUM PENTRU OFERTA PERSONALIZATA!contact

sanitare argesCalitatea inseamna performanta.