Una dintre etapele cele mai importante in realizarea unei instalatii o reprezinta etapa de consultanta tehnica. In aceasta etapa se stabilesc caracteristicile tehnice ale instalatiei, sunt optimizate costurile investitiei, fiind alese echipamentele cu cel mai bun raport calitate-pret care respecta dorintele clientului si o adaptare cat mai buna la spatiul existent. Serviciul de consultanta se bazeaza in principal pe experienta si cunostintele personalului calificat.

  • Consultantul este acela care poate optimiza costurile investitiei, le compara cu realitatea economico-financiara a pietei si conduce investitia spre segmentul cel mai profitabil.
  • Consultantul nostru va raspunde oricarei intrebari legate de produsele si serviciile pe care firma noastra le ofera si va indruma spre a lua o decizie in urma careia produsul pe care il achizitionati sa fie compatibil cu cerintele dumneavoastra. Acesta va stabili, impreuna cu dumneavoasta, detaliile tehnice de executie, in urma carora proiectul de ansamblu va reprezenta un produs performant, care sa indeplineasca in totalitate cerintele.
  • In functie de cerintele clientului, destinatia spatiului si tipul instalatiei (climatizare, incalzire sau ventilatie) se vor determina solutiile tehnice optime pentru fiecare obiectiv in parte.
  • Avand in vedere experienta acumulata si timpul scurt de raspuns, veti face o buna investitie apeland la serviciile noastre de consultanta. Va punem la dispozitie o gama larga de produse si brand-uri recunoscute ca Vaillant, Viessemann, Fujitsu, Toshiba, Samsung, LG, Ariston, Immergas, Ferroli, Bosch, etc.
  • Pe langa consultanta, IULIAN GRUP INSTAL va ofera si servicii de proiectarecomercializareintretinere si service in judetul Arges (Mioveni, Pitesti, Costesti, Campulung, etc).

Consultanta in domeniul instalatiilor sanitare si termice are ca obiectiv alegerea unei solutii optime din punct de vedere tehnic si economic in functie de cerintele si necesitatile clientului, de tipul instalatiei si de amplasarea acesteia. 

Rezultatul serviciului de consultanta va fi o solutie performanta, fiabila si sigura in exploatare, care sa satisfaca in totalitate dorintele si nevoile beneficiarului.

consultanta sanitare argesIULIAN GRUP INSTAL va ofera servicii de asistenta tehnica si consultanta atat pentru realizarea unor instalatii noi, cat si pentru reabilitarea sau renovarea instalatiilor existente, pentru reducerea consumului de energie si scaderea costurilor de exploatare.

Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si putem sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate.

Fiecare proiect este analizat cu strictete, asigurand cele mai potrivite solutii in functie de cerintele specifice fiecarei lucrari, iar rezultatul este o solutie unica, personalizata pentru fiecare client.

 

CONTACTEAZA-NE ACUM PENTRU OFERTA PERSONALIZATA!contact

 

consultanta sanitare argesCalitatea inseamna performanta.