Incalzirea prin pardoseala reprezinta una dintre metodele eficiente de incalzire a locuintei, dar si solutia care ofera confort termic in momentul in care caldura se propaga de jos in sus pe o suprafata cat mai mare.

incalzire pardoseala

                                                                         

Pentru o incalzire eficienta si pentru o capacitate mai buna de pastrare a caldurii specialistii nostri recomanda pardoseala din placi ceramice.

Incalzirea in pardoseala este recomandata si in cazul podelelor din lemn, doar pentru podea laminata, parchet dublu stratificat si lemn masiv, deoarece lemnul isi poate schimba aspectul din cauza variatiilor termice.

Sistemul de incalzire in pardoseala este unul extrem de rezistent.

Daca apare o defectiune, nu este necesar sa scoti toata pardoseala din locuinta, ci doar in locul in care este localizata defectiunea. Se inlocuieste o singura piesa, iar sistemul de incalzire este pus in functiune imediat.

Pentru ca intotdeauna un sistem de incalzire este ales tocmai pentru a eficientiza cat mai bine costurile si pentru a avea un randament ridicat, apeleaza la specialistii nostri, care sa iti asigure un sistem potrivit, dar si o montare optima.

Sistemul de incalzire ales trebuie sa fie compatibil cu tipul de pardoseala, pentru a creste performanta sistemului.

Ai nevoie de un sistem complet de incalzire in pardoseala? Contacteaza-ne!