Conteaza pe noi…pentru apa calda instant

 

Instanturile de apa calda au devenit una din cele mai practice optiuni de incalzire a apei calde menajere, intr-un timp foarte scurt, in bucatarie, baie sau alte spatii adecvate. Datorita proprietatilor specifice si a dimensiunilor compacte, instanturile de apa calda permit instalarea usoara si furnizarea instant a apei calde.

Cu siguranta ti-ai dorit macar o data sa gasesti o metoda de a avea apa calda la discretie.

Atunci cand nu dispui de o sursa de apa calda, achizitionarea unui instant de apa calda poate fi o solutie practica, economica si necesara pentru casa ta.

Instant incalzit apa                           instant apa calda

Instantul electric este un sistem practic de incalzire a apei menajere si este adesea utilizat de cei care locuiesc in zone unde sistemul centralizat nu functioneaza la parametrii optimi.

Instantul de apa calda este eficient, apa se incalzeste rapid si ajunge in robinet. Avand in vedere ca instantul electric nu rezista debitului a doua robinete, se recomanda montarea unui instant electric pentru fiecare robinet.

Instantul electric de apa calda

  • pret rezonabil;
  • montare rapida;
  • incalzeste apa instant;
  • consum redus de energie (incalzeste strictul necesar, nu e necesara functionarea continua).

Instanturi pe gaz natural 

Instantul pe gaz natural permite incalzirea apei prin deschiderea robinetului de apa calda si se declanseaza in mod automat aprinderea gazului metan. Aceste instanturi functioneaza la parametri optimi si in cazul unor debite sau presiuni scazute ale apei din retea.

Caracteristici si avantaje

  • in cazul stingerii flacarii din diverse motive, se va intrerupe automat alimentarea cu gaz, evitand astfel producerea scurgerilor de gaze;
  • daca presiunea apei creste in timpul folosirii, apa este evacuata printr-o supapa de siguranta care protejeaza dispozitivul si utilizatorul;
  • cand apar fluctuatii de presiune a apei in sistemul de alimentare, instantul pe gaz mentine relativ constant debitul apei calde.

instant apa calda

 

INSTANTUL ELECTRIC: SOLUTIA ECONOMICA PENTRU BAIE SI BUCATARIE!

contact comanda