IULIAN GRUP INSTAL ofera servicii de intretinere pentru orice echipament de climatizare, ventilatie si incalzire, atat in perioada garantiei, cat si post-garantie in tot judetul Arges. In acest mod se reduc eventualele costuri mai mari ce pot aparea in cazul unei defectiuni majore.

In cadrul serviciului de intretinere se realizeaza igienizarea echipamentului, eliminarea blocarii cailor de aerisire si reglarea principalilor parametri de functionare. Astfel, se asigura

eficientizarea consumului si randamentul aparatului.

Verificarea sistemelor, atat in perioada garantiei, cat si post-garantie asigura o durata de viata mai lunga a aparatelor, investitia realizata avand un cost minim.

Astfel, prin intretinerea aparatelor se elimina situatiile cauzate de o functionare necorespunzatoare si se mareste durata de functionare. Prin schimbarea la timp a unor componente cu costuri minime se evita o interventie cu costuri mult mai mari.

 

intretinere instalatii sanitare

 

Serviciile de intretinere sau schimbare instalatii sanitare oferite de IULIAN GRUP INSTAL au o serie de beneficii si avantaje:

  • Reducerea semnificativa a costurilor de intretinere a instalatiei sanitare, prin verificarea si prevenirea situatiilor de avarie;
  • Mentinerea functionarii instalatiei in parametri optimi;
  • Reducerea costurilor pentru utilitati prin utilizarea eficienta a resurselor;
  • Siguranta locuintei prevazuta cu instalatii sanitare realizate corect;
  • Lucrari profesionale de calitate la preturi avantajoase in tot judetul Arges (Mioveni, Pitesti, Campulung, Topoloveni, etc).

Este foarte important sa ai intotdeauna la dispozitie servicii de calitate in acest domeniu, in acest fel te poti asigura de faptul ca totul functioneaza corect. 

Cu ajutorul serviciului nostru de consultanta vei primi imediat detalii complete despre lucrarile ce urmeaza sa se desfasoare, indiferent daca este vorba despre realizarea unei instalatii sanitare de la zero sau despre mentenanta acesteia.

Pentru detalii despre serviciile noastre CONTACTEAZA-NE!  contact

 

 

 

 

intretinere instalatii sanitare

Siguranta si confortul casei tale!