Centrale termice potrivite casei tale

 

Centralele termice reprezinta o sursa de caldura bazata pe conversia unei forme oarecare de energie in energie termica, ce asigura alimentarea centralizata a unor consumatori diversi, a instalatiilor de incalzire, de climatizare, de preparare a apei calde de consum.
Distribuim cele mai importante branduri de centrale, atat pe gaze, cat si pe lemne sau peleti. Asiguram cele mai eficiente centrale termice care pot acoperi necesarul termic al locuintei in care doriti sa aveti confortul perfect.

centrale termice

 

Primul criteriu in alegerea unei centrale termice este sursa energiei de care dispune incaperea in care va fi amplasata centrala. In functie de acest lucru poti alege intre centrale in condensatie pe gaz sau centrale termice electrice.

 

 

In cazul in care dispui de ambele surse de energie, iti prezentam cateva avantaje ale acestor tipuri de centrale pentru o alegere corecta:

  • gama de centrale termice pe gaz este una variata, astfel ca poti gasi cu usurinta un model adaptat nevoilor tale;
  • sunt adecvate tuturor tipurilor de instalatii de incalzire; beneficiaza de tehnologie de ultima generatie (centrale termice cu condensare) pentru a le spori randamentul;
  • au dimensiuni compacte, design modern si sunt silentioase, caracteristici datorita carora pot fi amplasate in incaperi de dimensiuni variate.
  • centralele pe energie electrica pot fi amplasate aproape oriunde, datorita faptului ca reteaua electrica are o acoperire foarte mare;
  • pierderile de caldura ale acestora sunt minime, deoarece tot curentul electric utilizat se transforma in caldura;
  • sunt usor de utilizat, de reglat;
  • nu necesita revizii frecvent, nu produc noxe, tehnologia de care dispun protejeaza mediul inconjurator.

In general, cele mai vandute centrale termice pe gaz in condensatie nu reflecta doar calitatea, sunt si un instrument foarte bun de marketing datorita utilitatii lor.

Cea mai buna centrala termica montata pe o instalatie gresit dimensionata si executata (radiatoare prea mici sau prea mari, conducte prea subtiri, etc) isi pierde din fiabilitate.

In functie de combustibilul utilizat si suprafata, centralele pot fi:

centrale termice

PRODUCĂTORI RECOMANDAȚI

Ariston Vaillant Viessmann Ferroli Immergas Buderus