Dam startul trendului ECO. Te invatam sa fii ECOnom!

Iti vom arata cum sa ECOnomisesti si sa alegi produsele cele mai bune pentru casa ta.

Economie de bani, energie si emisii reduse de CO2

Foloseste energia solara! O sursa inepuizabila, curata si sigura!

STIAI CA? Sectorul solar mondial in expansiune reprezinta acum 55% din totalul noilor capacitati generatoare de energie regenerabila 

Energia alternativa este, cu siguranta, solutia viitorului.

Alege sa achizitionezi un panou solar si nu vei mai duce grija apei calde menajere. Acesta este utilizat pentru incalzirea apei reusind sa asigure 60-80% din necesarul de apa calda in sezonul rece.

Acest sistem de incalzire a apei menajere prin intermediul panoului cu tuburi vidate reprezinta o modalitate foarte economica, in ceea ce priveste consumul de energie. Panoul solar nu produce poluare, fiind una dintre cele mai ecologice metode de obtinere a energiei.

Panourile solare termice difera de panourile fotovoltaice care produc energie electrica. Scopul panourilor solare este de a incalzi apa sau alti agenti si stocarea ei folosind un boiler.

Panourile solare termice pot fi panouri solare plane si panouri solare cu tuburi vidate.

Unul din cele mai raspandite si usor de implementat sisteme pentru energie ecologica este cel al panourilor fotovoltaice.

Panourile fotovoltaice sunt componenta care genereaza energie sistemelor fotovoltaice prin conversia radiatiei solare in energie electrica realizata cu ajutorul a mai multor celule fotovoltaice.

Sistemele fotovoltaice off-grid sunt o solutie alternativa de energie verde pentru locuintele special concepute pentru consum energetic economic.

consum panouri fotovoltaice

Este momentul sa investesti intr-un astfel de sistem de generare a energiei. IULIAN GRUP INSTAL are echipa de profesionisti care te ajuta in procesul de alegere, achizitie si montare a celor mai potrivite panouri solare pentru nevoile tale. Te asteptam la sediul nostru si pe pagina de website.

In magazinul nostru gasesti toate produsele necesare pentru un sistem de incalzire pe baza unor panouri fotovoltaice.

Oferim solutii complete si fiabile la sistemele solare fotovoltaice pentru producerea energiei din surse regenerabile la standarde inalte si tehnologii de calitate.

Beneficiaza de oferte si preturi avantajoase!

Panouri solare

Pentru a ne putea face o idee cat mai exacta asupra proiectului tau si pentru a-ti putea oferi o solutie optima si un pret cat mai avantajos…

Contacteaza-ne pentru solutia ta personalizata de panouri fotovoltaice contact sanitare arges

 

CASA INTELIGENTA – amenajare, solutii, sisteme complete

O casa inteligenta se bazeaza pe sisteme smart de ultima generatie care o fac sa deserveasca utilizatorii rapid, sigur si cu mai putine cheltuieli.

Investeste in produse inteligente!

Gandeste-te cum ar fi sa poti porni caldura de pe telefon cu jumatate de ora inainte sa ajungi acasa pentru a simti confortul dorit dar si pentru a fi sigur ca nu ai consumat energie intre timp! Acum este posibil!

Cu un termostat  WiFi programabil, conectat la internet pentru controlul incalzirii si al apei calde menajere, care poate fi utilizat cu ajutorul unei aplicatii, acest lucru este extrem de usor de realizat. Cu ajutorul aplicatiei poti vedea si grafice energetice si iti poti face o imagine de ansamblu a consumului de combustibil. Functiile de autoinvatare si optimizare permit monitorizarea si adaptarea automata a functionarii, astfel conduc la cresterea economiei de energie.

Principalul motiv pentru care este indicat sa optezi pentru sisteme care fac locuinta mai inteligenta este acela ca ne ajuta sa ne bucuram de confort crescut. Ele ne ajuta insa sa obtinem mai mult din timpul nostru. Cu ajutorul sistemelor de automatizare a casei obtinem conditiile perfecte de lucru sau de relaxare. Pentru ca ne dorim sa facem economii financiare si sa protejam mediul inconjurator!

Protejeaza planeta

 

Alege un sistem care iti permite sa controlezi eficient de la distanta!

Si centrala termica poate fi controlata cu ajutorul aplicatiilor moderne. Cu ajutorul sistemelor automatizate ne putem asigura necesarul de caldura, pornind centrala termica doar in momentele dorite. Astfel vom avea un consum de energie mult mai eficient si vom prelungi viata centralei dar si a caloriferelor sau a sistemului de incalzire prin pardoseala.

centrale in condensatie

In mediul de astazi avem nevoie de o casa inteligenta, capabila sa asigure energia de care are nevoie cu ajutorul unor produse ca panourile fotovoltaice, pompele de caldura, ledurile, etc.

De ce aceasta dorinta? Evident, pentru ca ne dorim independenta fata de retelele publice de distributie a energiei electrice sau gazelor. Vorbim despre reduceri substantiale ale cheltuielilor. Casa ECO  produce mai multa energie decat consuma devenind astfel locuinta perfecta.

O astfel de casa, care dispune de sisteme ECO de racire si de incalzire este intotdeauna o solutie pe termen lung, sigura, confortabila, ceea ce inseamna ca respecta toti parametrii de confort interior ca umiditate si temperatura si iti ofera o viata sanatoasa. Este sustenabila, folosind cele mai prietenoase materiale atat pentru utilizatori cat si pentru mediu.

Acestea se monteaza usor si va aduc avantaje imediate. Uitati de griji! Confortul va fi major, iar energia obtinuta va fi suficienta pentru a sustine consumul.

Produsele ECO ne ajuta sa obtinem Casa Verde prin tehnologiile avansate, care reduc atat consumul de energie cat si impactul negativ asupra mediului. Acest tip de casa inteligenta prezinta pierderi foarte mici, fiind foarte bine izolata, investitia initiala este ulterior recuperata prin reducerea substantiala a costurilor de energie.

Casa ECOlogica presupune folosirea eficienta a resurselor pentru a economisi din punct de vedere financiar si pentru a proteja mediul. Acest lucru se obtine prin montarea de panouri solare fotovoltaice, pompe de caldura, baterii de baie si bucatarie inteligente, etc.

Cei care aleg sa isi tranforme casa intr-una ECOlogica vor beneficia imediat de o locuinta calduroasa, cu o calitate mai inalta a constructiei si maxima eficientizare a utilizarii spatiului construit. Casa este orientata spre eficientizarea si asigurarea autonomiei energetice cu ajutorul energiei solare.

Cu ajutorul tehnologiei ECO consumi cu aproximativ  25% mai putine resurse decat cele obisnuite, ceea ce echivaleaza cu un impact negativ mai scazut asupra mediului.

casa verdeCasa ECO nu este inca accesibila tuturor. Aceasta deoarece toate echipamentele au costuri ridicate. Costurile pornesc de la 200-300 de euro pentru un sistem simplu si ajung la peste 1000 de euro pentru produse mai performante. Daca ne gandim ca sistemul cuprinde atat produsele cat si accesoriile care sa le controleze realizam ca investitia este una pe masura si creste sau scade in functie de nevoile proprietatii.

Nu e de ajuns sa setezi temperatura pe care ti-o doresti intr-o anumita camera direct de pe smartphone. Acum e nevoie sa poti porni aerul conditionat inainte sa ajungi acasa sau sa pornesti si sa opresti centrala cand doresti. Tehnologia este cea care transforma casa in SmartHome iar fiecare element pe care il alegi are un rol bine conturat, de aceea investitia va fi recuperata dupa un timp relativ scurt.

 

 

 

Obtine cel mai bun pret! Cere oferta acum! Contact