proiectare sanitare arges proiectare sanitare arges proiectare sanitare arges

 

AI UN PROIECT? La noi gasesti solutiile! Proiectare instalatii termice, sanitare

 

​Activitatea de proiectare este o etapa importanta in realizarea lucrarilor, cu posibilitatea stabilirii elementelor necesare realizarii acestora, tinand cont de solicitarile clientului, particularitatile spatiului si ale instalatiei proiectate.

Solutiile propuse de noi in cadrul fiecarui proiect reprezinta raportul optim intre investitie si eficienta tehnica. Folosim cele mai noi materiale si echipamente cu obtinerea unui cost minim din partea clientului.

Experienta dobandita in acest domeniu de activitate reprezinta garantia profesionalismului si a seriozitatii cu care tratam orice proiect, garantand rezultatele dorite de client.

IULIAN GRUP INSTAL realizeaza proiecte in diverse stadii de detaliu pentru sisteme de ventilatie, climatizare, incalzire (incalzire prin pardoseala), participand la receptiile finale ale diferitelor proiecte din judetul Arges (Mioveni, Pitesti, Topoloveni, Costesti, Campulung, etc).

Proiectarea instalatiilor termice, de ventilare si climatizare reprezinta o sarcina importanta deoarece gradul de confort al spatiului este direct proportional cu buna functionalitate a acestor instalatii.

Solutiile oferite de IULIAN GRUP INSTAL reprezinta proiecte complexe de instalatii sanitare, termice, climatizare si ventilatie materializand o idee intr-un proiect modern si viabil.

Toate proiectele de instalatii sanitare sunt realizate cu respectarea standardelor de calitate si a termenilor contractuali, ne respectam clientii si vrem sa fie multumiti de serviciile noastre.

Fie ca vorbim de utilizarea energiei conventionale folosind centrale termice pe gaz, fie de instalatii ce utilizeaza surse de energie neconventionala, precum panouri solare termice si fotovoltaice echipa noastra va gasi solutii complete pentru casa ta.proiectare sanitare arges

Ne adaptam in permanenta pietei oferind solutii tehnice si economice prin respectarea calitatii si termenelor de predare.

Respectam timpul acordat etapelor de proiectare si actionam cu eficienta in orice situatie.

Lucram din pasiune, de aceea suntem la curent cu inovatiile din domeniul instalatiilor. Astfel integram in proiectele noastre cele mai noi solutii, respectand bugetul acordat proiectului.

Suntem creativi si avem ambitia de a fi cei mai buni.

Avem disponibilitatea si mobilitatea necesara pentru a ne implica in proiecte in tot judetul Arges si a le adapta in functie de specificul zonei si de normele legislative in vigoare.

In functie de complexitatea si particularitatile proiectului dumneavoastra puteti apela la serviciul nostru de proiectare.

Proiectele reprezentative pe care le-am implementat reprezinta cartea noastra de vizita.

Alegeti solutii profesionale, proiectate pentru dumneavoastra! contact     

CONTACTEAZA-NE pentru o evaluare rapida si corecta!

 

 

PROIECTARE INCALZIRE

· instalatii interioare cu corpuri statice (radiatoare, convectoare)
· incalzire prin pardoseala
· sisteme solare (panouri solare/fotovoltaice)
· instalatii prin radiatie de medie si inalta temperatura – tuburi radiante, panouri radiante ceramice
· centrale termice electrice sau in condensatie, pe lemne, pe peleti
· incalzire cu aer cald – sistem individual sau centralizat

VENTILARE / CLIMATIZARE

climatizare

· instalatii tip split si multisplit
· ventiloconvectoare in regim de incalzire/racire (inclusiv centrala termica)

 

  INSTALATII SANITARE 

· instalatii interioare de alimentare cu apa rece
· alimentare cu apa calda de consum menajer

 

 

 

proiectare sanitare arges

Proiectarea genereaza evolutie.