AI UN PROIECT? La noi gasesti solutiile!

 

​Activitatea de proiectare este o etapa importanta in realizarea lucrarilor, cu posibilitatea stabilirii elementelor necesare realizarii acestora, tinand cont de solicitarile clientului, particularitatile spatiului si ale instalatiei proiectate.

Solutiile propuse de noi in cadrul fiecarui proiect reprezinta raportul optim intre investitie si eficienta tehnica, urmarind folosirea celor mai noi materiale si echipamente si obtinerea unui cost minim din partea clientului.

Experienta dobandita in acest domeniu de activitate reprezinta garantia profesionalismului si a seriozitatii cu care tratam orice proiect, garantand rezultatele dorite de client.

IULIAN GRUP INSTAL realizeaza proiecte in diverse stadii de detaliu pentru sisteme de ventilatie, climatizare, incalzire (radiatoare, convectoare, incalzire prin pardoseala), participand la receptiile finale ale diferitelor proiecte din judetul Arges (Mioveni, Pitesti, Topoloveni, Costesti, Campulung, etc).

Proiectarea instalatiilor termice, de ventilare si climatizare reprezinta o sarcina importanta deoarece gradul de confort al spatiului este direct proportional cu buna functionalitate a acestor instalatii.

Solutiile oferite de IULIAN GRUP INSTAL reprezinta proiecte complexe de instalatii sanitare, termice, climatizare si ventilatie materializand o idee intr-un proiect modern si viabil.

Toate proiectele de instalatii sanitare sunt realizate cu respectarea standardelor de calitate si respectarea termenilor contractuali, deoarece ne respectam clientii si vrem sa fie multumiti de serviciile noastre.

Fie ca vorbim de utilizarea energiei conventionale folosind centrale termice pe gaz sau combustibil lichid pentru incalzire, fie de instalatii ce utilizeaza surse de energie neconventionala, precum panouri solare termice si fotovoltaice echipa noastra va gasi solutii complete pentru casa ta.

Ne adaptam in permanenta pietei oferind solutii tehnice si economice prin respectarea calitatii si termenelor de predare. Respectam timpul acordat etapelor de proiectare si actionam cu eficienta in orice situatie.

Lucram din pasiune, de aceea suntem la curent cu inovatiile din domeniul instalatiilor. Astfel integram in proiectele noastre cele mai noi solutii, respectand bugetul acordat proiectului. Suntem creativi si avem ambitia de a fi cei mai buni.

Avem disponibilitatea si mobilitatea necesara pentru a ne implica in proiecte in tot judetul Arges, de a prelua proiectele si a le adapta in functie de specificul zonei si de normele legislative in vigoare.

In functie de complexitatea si particularitatile proiectului dumneavoastra puteti apela la serviciul nostru de proiectare.

Alegeti solutii profesionale, proiectate pentru dumneavoastra!      

CONTACTEAZA-NE pentru o evaluare rapida si corecta!

 

 

PROIECTARE INCALZIRE

· instalatii interioare cu corpuri statice (radiatoare, convectoare)
· instalatii prin radiatie de joasa temperatura – incalzire prin pardoseala
· instalatii de incalzire solare (panouri solare/fotovoltaice)
· instalatii prin radiatie de medie si inalta temperatura – tuburi radiante, panouri radiante ceramice
· centrale termice electrice sau in condensatie, pe lemne, pe peleti
· instalatii de incalzire cu aer cald – sistem individual sau centralizat

PROIECTARE VENTILARE / CLIMATIZARE

· instalatii tip split si multisplit
· instalatii cu ventiloconvectoare in regim de incalzire/racire (inclusiv centrala termica)

 

  PROIECTARE SANITARE 

· instalatii interioare de alimentare cu apa rece
· instalatii de alimentare cu apa calda de consum menajer

 

 

 

Proiectarea genereaza evolutie.