Seteaza-ti singur temperatura!

 

Termostatele de ambient pentru centrala termica faciliteaza controlul si reglarea temperaturii oferind intr-un mod eficient o stare de confort termic. Termostatul poate avea telecomanda, aceste modele se regasesc si in paleta noastra de produse.

termostate de ambient

Colaboram cu branduri precum  Ariston sau Ferrolipentru a oferi clientilor nostri flexibilitate si confort in utilizare (activare/oprire prin  internet). Recomandam folosirea unui termostat in scopul economisirii, prin limitarea consumului de gaze naturale, lemne sau peleti pana la cantitatea utila. 

Un termostat pentru centrala termica este esential pentru un control total asupra temperaturii din casa. Modelele noi de centrale termice permit montarea unui termostat de o calitate superioara, cu optiuni multiple si posibilitatea de a fi controlat de la distanta.

IULIAN GRUP INSTAL va ofera o varietate mare de termostate de ambient pentru centrale termice realizate de producatori cu renume in domeniu, ce garanteaza eficienta unei constructii calculate si analizate de cei mai buni ingineri.

sanitarearges comanda

 

Cum alegi cel mai bun termostat de ambient?

 

Tendinta generala este aceea de a cauta un pret cat mai accesibil pentru a achizitiona un termostat. Exista cativa factori care iti asigura calitatea si confortul de care ai nevoie in utilizarea acestui produs:

Termostate de ambient

 

  • Tehnologia folosita; exista termostate cu fir si fara fir. In cazul in care distanta dintre centrala si camera de referinta este mica, atunci un termostat cu fir poate sa fie alegerea cea mai buna. Pentru o flexibilitate mai mare insa, nu.
  • Nevoia de flexibilitate; exista solutii prin care termostatul de ambient poate fi controlat de la distanta, prin intermediul comunicatiilor GSM sau prin internet. Acest lucru va permite sa aveti mereu temperatura potrivita acasa, fara sa pastrati in permanenta centrala pornita.
  • Producatorul termostatului; o alegere inspirata de calitatea, siguranta si confortul pe care produsul ti-l ofera.

 

 

Controleaza sistemul de incalzire si apa calda direct de pe telefonul tau mobil sau laptop!

Alegerea unui termostat de ambient din cadrul firmei noastre va garanta eficienta si economie vizibila de combustibil.

VA AJUTAM SA MAXIMIZATI BENEFICIILE SOLUTIILOR COMPLETE

contact mail

Termostate centrale termice

Climatul ideal in locuinta dumneavoastra!